Betalingen, begrotingen en tarieven 2024

U ontvangt de rekening van Infomedics. 

Onze rekeningen worden door Infomedics verstuurd.

Rekeningen van Infomedics
Na uw behandeling in onze praktijk, controleert Infomedics of deze gedekt wordt door uw zorgverzekering.  Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling stuurt Infomedics u een rekening.

Uw rekening betalen
U heeft 30 dagen de tijd om de rekening te betalen. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan (let op: dit is een ander rekeningnummer dan u gewend was!). U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Digitale rekening
Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, dan ontvangt u uw rekening voortaan digitaal. Wilt u hier geen gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics heeft zijn systemen maximaal beveiligd en voldoet aan alle wet- en regelgeving rondom privacy. Ontdek wat Infomedics allemaal doet om uw gegevens te beschermen.

Vragen over uw rekening
Op de website van Infomedics vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kunt u op de website via de rekeningchecker snel en eenvoudig controleren of uw rekening al is betaald. Komt u er niet uit, dan kunt op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur bellen met de Servicedesk van Infomedics via telefoonnummer 036 – 20 31 900.

Direct betalen in de praktijk
Het staat u natuurlijk ook vrij om na afloop van de behandeling de rekening gelijk te betalen (pinnen is mogelijk) of mee te nemen. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft dan kunt u de rekening zelf indienen bij de zorgverzekeraar die dan aan u uitbetaalt.

Klik hier voor de KNMT- betalingsvoorwaarden tandheelkundige zorg.

Begrotingen
Behandelplannen (die naar aanleiding van bijvoorbeeld een regulier controle bezoek worden opgesteld) welke €150,- overschrijden zullen standaard worden voorzien van een begroting. Deze begroting wordt bij voorkeur via email aan u verzonden. De begroting is bedoeld voor u zelf zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent. De daadwerkelijke declaratie gaat in de meeste gevallen rechtstreeks naar de factoringmaatschappij. Indien mogelijk voegen wij ook een vergoedingsoverzicht toe aan de begroting.  U kunt op eigen initiatief ook een begroting aanvragen voor de uitvoering van behandelplannen onder €150,-

Tarieven 2024
Wij werken samen met verschillende tandtechnische laboratoria. Eén van hen heeft ons een prijslijst verstrekt. U kunt op de volgende link klikken om hiervan een idee te krijgen. Daarnaast staan de geschatte techniekkosten ook altijd vermeld op de door ons aan u verstrekte begroting.

Prijslijst K&R 2024 Tandtechnisch laboratorium Kesseler & Reuvekamp

De tarievenlijst tandheelkundige zorg 2024 kan hier worden ingezien.

Voor het niet nakomen van geplande afspraken wordt € 1,- per minuut in rekening gebracht.

BIJ ANNULERING BINNEN 48 UUR VOOR DE GEMAAKTE AFSPRAAK KUNNEN ER KOSTEN IN REKENING WORDEN GEBRACHT.

GEMAAKTE AFSPRAKEN KUNNEN NIET VIA EMAIL WORDEN GEANNULEERD!! ANNULERING VAN AFSPRAKEN KAN UITSLUITEND TELEFONISCH OF BIJ ONS AAN DE BALIE