In- of uitschrijven

TANDARTSPRAKTIJK JULIANADORP SCHRIJFT MOMENTEEL WEER PATIËNTEN IN

Tandartspraktijk Julianadorp schrijft momenteel weer patiënten in! Na jarenlang een wachtlijst te hebben gehanteerd, kunnen wij nu gelukkig u weer melden dat wij weer inschrijven. 

Wanneer u wordt ingeschreven bij onze praktijk, dient u daaropvolgend zelf bij uw huidige tandarts door te geven dat u bent overgestapt naar Tandartspraktijk Julianadorp. Daarbij verzoekt u uw tandarts uw gegevens over te dragen naar Tandartspraktijk Julianadorp.

Indien er recentelijk (in de afgelopen 6maanden) foto’s zijn gemaakt zal uw tandarts uw  foto’s digitaal of per post naar onze praktijk verzenden. Indien er geen recente foto’s aanwezig zijn dan zullen wij deze maken tijdens het eerste consult in onze praktijk. 

Patiënteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Wij vragen ook uw e-mail adres. Wij gebruiken uw email adres voor het bevestigen van afspraken en het versturen van eventuele begrotingen en rekeningen (via Infomedics).

Bij uw eerste afspraak op Tandartspraktijk Julianadorp dient u rekening te houden met het volgende:

  • Wij vragen u om uw legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart). Houdt u er rekening mee dat ook kinderen zich moeten kunnen legitimeren wanneer zij gebruik maken van zorg. Mocht uw kind niet beschikken over een legitimatiebewijs dan zullen wij om het legitimatiebewijs van de ouders vragen;
  • Bij een definitieve inschrijving krijgt u een gezondheidsvragenlijst thuis gestuurd. Deze lijst dient volledig ingevuld en ondertekend retour te komen bij een eerste bezoek aan de praktijk. Houd ons sowieso alstublieft altijd op de hoogte van wijzigingen in uw gezondheid en/of medicijngebruik!
  • Een eerste afspraak duurt een beetje langer dan normaal omdat er een intake gedaan wordt. Houdt u daarom rekening met een eerste afspraak van 25 minuten.

Uitschrijven

Indien u wilt uitschrijven bij Tandartspraktijk Julianadorp dan vragen wij u, in verband met regels rondom privacy, een formulier te ondertekenen waarmee u ons toestemming verleent tot de verzending van uw dossier naar bijvoorbeeld een andere praktijk. Zolang wij geen ondertekend formulier hebben mogen ontvangen, zal uw dossier niet worden verzonden.