Tandartspraktijk Julianadorp

Tarieven, begrotingen en betalingen

Tarieven 2019

Per 1-1-2017 worden al onze declaraties worden naar Famed gestuurd. Famed kan in de meeste gevallen alsnog rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. Dit houdt in dat Famed en uw zorgverzekeraar zorg dragen voor de betaling van uw behandelingen. Echter, bij het overschrijden van de maximale vergoeding, uw (verplichte) procentuele bijdrage aan behandelingen of indien u in het geheel niet aanvullend verzekerd bent voor tandheelkundige behandelingen, ontvangt u een acceptgiro van Famed.

U bent natuurlijk ook vrij om na afloop van de behandeling de rekening gelijk mee te nemen. U betaalt dan rechtstreeks aan ons, Tandartspraktijk Julianadorp, en kunt vervolgens eventueel de rekening indienen bij de zorgverzekeraar die dan aan u uitbetaalt. Voor rekeningen die niet naar Famed gestuurd worden, gelden de volgende voorwaarden:

Klik hier voor de KNMT betalingsvoorwaarden tandheelkundige zorg.

Voor het niet nakomen van geplande afspraken wordt € 1,- per minuut in rekening gebracht.

BIJ ANNULERING BINNEN 48 UUR VOOR DE GEMAAKTE AFSPRAAK KUNNEN ER KOSTEN IN REKENING WORDEN GEBRACHT.

GEMAAKTE AFSPRAKEN KUNNEN NIET VIA EMAIL WORDEN GEANNULEERD!! ANNULERING VAN AFSPRAKEN KAN UITSLUITEND TELEFONISCH OF BIJ ONS AAN DE BALIE!

Wij werken samen met verschillende tandtechnische laboratoria. Enkele van hen hebben ons reeds een prijslijst verstrekt van hun prijzen. U kunt op de volgende links klikken om hiervan een idee te krijgen. Daarnaast staan de geschatte techniekkosten ook altijd vermeld op de door ons aan u verstrekte begroting.

Tarievenlijst Tandtechnisch laboratorium Kesseler & Reuvekamp: K & R kroon- en brugwerk 2019 K & R protheses 2019

Tarievenlijst Teamwork Dental Oostwoud: prijsl 2019 TWD Kroon-en brugwerk & prijsl 2019 TWD prothese

De tarievenlijst tandheelkundige zorg 2019 kan hier worden ingezien.

Begrotingen

Behandelplannen (die naar aanleiding van bijvoorbeeld een regulier controle bezoek worden opgesteld) welke €150,- overschrijden zullen standaard worden voorzien van een begroting. Deze begroting wordt bij voorkeur via email aan u verzonden. De begroting is bedoeld voor u zelf zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent. De daadwerkelijke declaratie gaat in de meeste gevallen rechtstreeks naar Famed. Indien mogelijk voegen wij ook een vergoedingsoverzicht toe aan de begroting.  U kunt op eigen initiatief ook een begroting aanvragen voor de uitvoering van behandelplannen onder €150,-