Tandartspraktijk Julianadorp

In- of uitschrijven

TANDARTSPRAKTIJK JULIANADORP SCHRIJFT MOMENTEEL GEEN PATIËNTEN MEER IN

Wanneer uw inschrijving in onze praktijk definitief is, dient u daaropvolgend zelf bij uw huidige tandarts door te geven dat u overstapt naar Tandartspraktijk Julianadorp. Daarbij verzoekt u uw tandarts uw gegevens over te dragen naar Tandartspraktijk Julianadorp.

Indien er recentelijk foto’s zijn gemaakt zal uw tandarts uw  foto’s digitaal of per post naar onze praktijk verzenden.

Patiënteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Bij uw eerste afspraak op Tandartspraktijk Julianadorp dient u rekening te houden met het volgende:

  • Wij vragen u om uw legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart). Houdt u er rekening mee dat ook kinderen zich moeten kunnen legitimeren wanneer zij gebruik maken van zorg. Mocht uw kind niet beschikken over een legitimatiebewijs dan zullen wij om het legitimatiebewijs van de ouders vragen;
  • Bij een definitieve inschrijving krijgt u een gezondheidsvragenlijst thuis gestuurd. Deze lijst dient volledig ingevuld en ondertekend retour te komen bij een eerste bezoek aan de praktijk. Houdt ons sowieso alstublieft altijd op de hoogte van wijzigingen in uw gezondheid en/of medicijngebruik!
  • Een eerste afspraak duurt een beetje langer dan normaal omdat er een intake gedaan wordt. Houdt u daarom rekening met een eerste afspraak van 25 minuten.

Uitschrijven

Indien u wilt uitschrijven bij Tandartspraktijk Julianadorp bv dan vragen wij u, in verband met regels rondom privacy, een formulier te ondertekenen waarmee u ons toestemming verleent tot de verzending van uw dossier naar bijvoorbeeld een andere praktijk. Zolang wij geen ondertekend formulier hebben mogen ontvangen, zal uw dossier niet worden verzonden.